Dag 5: 30 november 2014

Vandaag is het zondag, en dat is te merken ook. De meiden slapen lekker uit tot maar liefst 07.30 uur, en wij dus ook. Aldo besloot ook vandaag weer voor het ontbijt te zorgen, de schat, en kwam terug met Starbucks koffie en voor de meiden een lekkere warme chocolademelk. Verder verzorgde meneer geroosterde bagels met pindakaas, die erg appetijtelijk waren. Ook had Aldo een scone meegenomen met blueberries die in de smaak viel. Nadat we dit opgesmikkeld hadden, hebben we leftovers gegeten: de meatloaf met aardappelpuree van Jan van de vorige dag, en de rest van de mozarella die nog over was. Wat een smerige kaas zeg! En dat onder het genot van de A film: Beverly Hills chihuahua, die J helemaal geweldig vond.

Na het ontbijt zagen en merkten we dat de meiden (en wij) nog best wel moe waren, en we hebben ze even op bed gelegd om een uur of 10.00. De film hebben we dus ook niet afgekeken.  Ze vielen eigenlijk meteen weer in slaap, en dat hebben ze volgehouden tot 14.00 uur. Ik noem geen namen, maar het zou zo kunnen zijn dat twee heren die ook in huis aanwezig waren misschien ook wel even hun ogen hebben gesloten… Een echte luie zondag!

De rest van de middag hebben we ook een beetje gelanterfant, eigenlijk in afwachting van onze vriend Karl, die langs komt en ons de komende dagen zal vergezellen.
Nadat hij was gearriveerd hebben we even lekker bij gekletst en buiten werd het alweer donker. Hij had twee heerlijke pumpkin pies meegenomen, vers gebakken door zijn moeder. Ondertussen had Aldo contact via zijn telefoon met Barbara, een nicht van ons, die langs zou komen met haar zoon van 8, Dennis. We hebben even gewacht, en daar waren ze dan. We kregen allemaal leuke kleding voor de meiden van ze, het was erg leuk samen, en we besloten met zijn allen uit eten te gaan.

We hebben ons aangekleed en zijn (weer) naar Brother Jimmy’s BBQ gegaan, omdat het zo goed bevallen was, en we hadden gezegd tegen Liena dat we misschien wel kwamen eten. Het was een hele groep van 7 man, vrouw en kind, maar ze konden ons gewoon kwijt ook al hadden we niet gereserveerd. Wat goed om soms ergens contacten te hebben… Het eten was weer heerlijk, al gingen er wat kleine dingetjes mis deze keer: verkeerde bijgerechten, tot twee keer toe kaas op een hamburger die zonder was besteld. Liena was er wel maar die was ergens anders bezig helaas. Omdat we wisten dat het zo ongelofelijk veel eten was, hebben we deze keer alleen een hoofdgerecht besteld. Jan had weer zijn spare ribs, deze keer met aardappelpuree en macaroni ’n cheese, en Aldo had iets heel aparts. Het was een biefstuk die gepaneerd was, en gefrituurd. Het was erg lekker, maar wel apart.  

Na het heerlijke en gezellige eten zijn we met zijn allen naar ons huis gegaan en hebben nog lekker na zitten keuvelen. L, J en Dennis hebben heel uitbundig gespeeld, en L was helemaal uitgeput. Aldo heeft haar naar bed gebracht en ze viel vrijwel meteen in slaap. J. viel op de bank in slaap, en die is ook in bed beland. Uiteindelijk zijn Barbara en Dennis naar huis gegaan, en we hebben nog gesnoept van de overheerlijke taart van Karls moeder. Na deze toch wel intensieve dag, zijn we in slaap gevallen. We besloten om morgen naar de Kerstman te gaan in Macy’s. Karl blijft bij ons slapen de komende dagen.